ETT UNIKT ERBJUDANDE FÖR RENOVERINGAR

Kära kund,

Vi är glada att kunna erbjuda dig ett speciellt paketpris för renovering av gravstenar. För att göra det ännu mer förmånligt för dig har vi skapat ett unikt erbjudande för renoveringar som överstiger 5000 kr i total kostnad.

Vårt speciella paketpris inkluderar följande:

  1. Rengöring och reparation: Vi kommer att noggrant rengöra gravstenen och reparera eventuella sprickor eller skador på texten.
  2. Återfärgning och förseglingsmedel: Vi kommer att återfärga texten för att återställa dess tydlighet och applicera ett förseglingsmedel för att skydda den mot framtida slitage.
  3. Kvalitetskontroll och garanti: Vi genomför en noggrann kvalitetskontroll för att säkerställa att resultatet uppfyller dina förväntningar. Dessutom erbjuder vi dig en garanti på vårt arbete för att ge dig extra trygghet och förtroende.

Vi förstår att renovering av gravstenar kan vara en känslig och personlig process, och vi är här för att hjälpa dig genom varje steg. Vårt erfarna team av stenhuggare och gravstensspecialister kommer att göra sitt bästa för att säkerställa att renoveringen utförs med omsorg och professionalism.

För att ta del av detta speciella erbjudande och det förmånliga paketpriset, vänligen kontakta oss för att diskutera ditt specifika renoveringsbehov och få en kostnadsbedömning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att bevara minnet av dina nära och kära på bästa möjliga sätt.

Vänliga hälsningar,
My Gravsten

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå