Priser

Högkvalitativa och billiga gravstenar i Stockholm

Letar du efter en billig gravsten i Stockholm som inte kompromissar med kvaliteten? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder ett brett utbud av gravstenar till bra priser som kombinerar elegans, hållbarhet så att ni kan skapa en vacker minnesplats för dina nära och kära utan att det behöver kosta för mycket. Våra gravstenar är tillverkade av högkvalitativt material som garanterar långvarig hållbarhet. Vare sig du letar efter en klassisk, modern eller personlig design, hittar du den perfekta gravstenen hos oss.

Anpassade gravstenar

För att göra din gravsten verkligen unik erbjuder vi möjligheten att anpassa designen. Du kan välja mellan olika stilar, former och inskriptioner för att skapa en personlig hyllning till den avlidne. Vår erfarna personal arbetar tillsammans med er och finns här för att hjälpa dig genom hela processen och säkerställa att du får precis det du önskar. Detta kan innefatta allt från enkla och traditionella till komplexa och moderna stilar.

Konkurrenskraftiga priser

Vi förstår vikten av att hitta en billig gravsten utan att kompromissa med kvaliteten. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på alla våra gravstenar. Vårt mål är att erbjuda prisvärda alternativ som passar alla budgetar, samtidigt som vi levererar produkter av högsta kvalitet.

Pris för en ny sten börjar från 18990 kr

Pris för en omgjorda gravstenar från 11900 kr

Snabb och pålitlig service

När du beställer en gravsten hos oss kan du räkna med snabb och pålitlig service. Vi arbetar effektivt för att säkerställa att din gravsten är klar inom den överenskomna tiden. Vårt team är engagerat i att ge dig en positiv upplevelse och att hjälpa dig genom hela processen med omtanke och respekt. Kontakta oss idag för att få mer information om våra billiga gravstenar i Stockholm. Vi är här för att hjälpa dig hitta den perfekta gravstenen som hedrar dina kära på bästa möjliga sätt.

Förslag vid en enkel tilläggs gravyr

Det här är ett exempel förslag vid textkomplettering på befintliga gravstenar.
5999 kr för ingraveringen av texten, ingår administrationsavgiften och kyrkogårdens godkännanden.
1800 kr för transport och om-montering
1500 kr målning med valfri färg.
Totalpris: 9299 kr. Men just nu har vi ett erbjudande för 7999 kr inkl.moms

Renovera en befintlig text i samband med en ny inskription.

Vi specialiserar oss på att renovera gravstenens befintliga texter och symboler.
4500 kr för rengöring och om-förgyllning av ett namn och datum på en standard sten.

Förgyllning med nytt bladguld 23 k kostar 64 kr/tecken, ommålning kostar 48 kr/tecken. Förgyllning eller ommålning av en dekor eller symbol kostar cirka 1000 kr. Vi gör även gravering på små naturstenar, det vill säga stenar som inte formats som just gravstenar. Besiktning och rengöring av gravstenar inom Storstockholm 1000 kr/timme, som i normala fall tar mindre än en timma/sten att utföra.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå