Gravstenssäkring

Säkerhet på Kyrkogården

Kyrkogården är en plats för ro och eftertanke. Vi vill se till att alla gravstenar uppfyller de högsta säkerhetskraven. På My Gravsten förstår vi att säkerhet och värdighet går hand i hand när det kommer till gravstenar. En gravsten som lutar kan vara farlig, både för besökare och för stenen själv.

En viktig säkerhetsaspekt är att gravstenar högre än 30 cm måste klara av ett sidotryck på minst 35 kg för att vara godkända. Dessutom får gravstenens tyngdpunkt inte vara utanför stenens vridpunkt, vilket är avgörande för att undvika olyckor.

Hur går det till?

Om ni har en äldre gravsten som behöver säkras, använd kontaktformuläret nedan för att skicka oss information om att säkra en gravsten. För att vi ska kunna ge en korrekt bedömning och offert är det viktigt att du ger oss så mycket information som möjligt. Det kan inkludera platsen där gravstenen ska säkras, eventuella specifikationer eller önskemål du har, samt dina kontaktuppgifter.

Vi skickar en offert till dig så fort vi kan via din e-post. Om du är nöjd med offerten och vill gå vidare med projektet, ber vi om en förskottsbetalning på hälften av det totala priset. Denna förskottsbetalning används för att köpa material och tillbehör som krävs för att säkra gravstenen.

Efter att projektet är klar kan du betala den återstående summan. Detta kan göras med samma betalningsmetod som användes för förskottsbetalningen. Vi ber om att slutbetalningen görs inom en rimlig tidsram efter att projektet är slutfört.
När arbetet har genomförts kan du vara säker att den uppfyller alla säkerhetskrav. Vi erbjuder dig dessutom 25-års trygghetsgaranti.

Kontakta oss

Är du intresserad av våra tjänster? Du kan antingen fylla i dina uppgifter så ringer vi upp dig eller använd kontaktformuläret nedan för att skicka oss information om att säkra din gravsten.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå