Textkomplettering på gravstenar

Uppdatering och Underhåll av Gravstenars Inskriptioner

Vi förstår vikten av att hålla minnet vid liv genom att uppdatera och underhålla gravstenar. Därför erbjuder vi professionella tjänster för att lägga till nya inskriptioner som harmoniserar perfekt med den gamla texten och designen.

Med hjälp av vår datatekniker kan vi skapa en namnteckning för att gravera på gravstenen eller diagnostisera en befintlig text på en befintlig gravsten så att den nya texten ska bli densamma.

Priser

Vi erbjuder textkomplettering i form av tillägg av ett nytt för- och efternamn samt årtal och datum från 9200 kr. Men just nu har vi ett erbjudande för 7999 kr

Textkomplettering på befintligt sten

Vi förstår vikten av att hålla minnet vid liv genom att uppdatera och underhålla gravstenen.

Önskar du lägga till text på befintlig gravsten, och vill veta exat hur mycket kostar?  Ber vi dig vänligen att skicka följande uppgifter.

  • Texten som du önskar gravera på stenen
  • Namn på kyrkogård, kvarter, grav nummer
  • Dina kontakt uppgifter
  • Gärna en bild på stenen om det möjligt

Renovering av text

Om du vill renovera en befintlig text i samband med en ny inskription så ordnar vi självklart det också.

Förgyllning med nytt bladguld 23 karat kostar 64 kr/tecken och ommålning 48 kr/tecken. Förgyllning eller ommålning av en dekor eller symbol kostar cirka 1000 kr

Idag vet man att en målning och förgyllning av försänkt texter på gravstenar håller ungefär 5–15 år så klart beror det på stenarna placering och väderleksförhållandena på platser, rekommendationer är att om-målas efter 5 år eller om-förgyllas efter 15 år av samtliga texter.

 

För att skicka oss informationen kan du antigen använda vår kontakt formulär längst ner på sidan eller ring oss och berätta.

Kontakta oss

Vi på My Gravsten är engagerade i att tillhandahålla kvalitetstjänster som respekterar och hedrar era nära och kära. Om ni är intresserade av att komplettera text på en gravsten eller har frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en tid.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå