HUR GÅR MAN TILLVÄGA ATT KÖPA EN NY GRAVSTEN?

Tack för ditt intresse av att skaffa dig en gravsten hos oss. Vi förstår att det kan vara överväldigande att veta hur man går tillväga när man beställer en gravsten och att vara osäker på processen. Oroa dig inte, vi finns här för att vägleda dig.

Hur går processen till?

 1.  Kontakta oss antingen genom vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss för att diskutera dina behov och önskemål.
 2.  Vi kommunicerar främst digitalt för att effektivisera processen. Vi tar emot din information och sen tar vi fram förslag baserade på dina önskemål.
 3. Om du inte är helt nöjd med något av förslagen kan vi boka in ett möte för att gå igenom olika alternativ tillsammans och säkerställa att du får det du söker.
 4. Våra designers kan hjälpa dig att skapa en unik design för gravstenen. Vi kan presentera olika material alternativt medan vi diskuterar text, bearbetning eller bild som du vill inkludera.
 5. Vi erbjuder en offert baserad på dina val och strävar efter att erbjuda tydliga och konkurrenskraftiga priser.
 6. Nu har vi förhoppningsvis lyckats ta fram ett förslag som du är nöjd med. Vi kommer att förbereda ett formulär för dig som gravrättsinnehavare att fylla i och skriva under. Därefter skickar vi in formuläret tillsammans med förslaget till kyrkogården för deras godkännande.”
 7. Efter godkännande från både dig och kyrkogården påbörjar vi produktionen och begär en förskottsbetalning på hälften av det totala priset.
 8. Våra hantverkare tillverkar gravstenen enligt den godkända designen och sedan levererar och installerar vi den på gravplatsen.
 9. Efter att projektet är slutfört betalar du den återstående summan.
 10. Vi genomför en slutlig inspektion för att säkerställa att allt är enligt dina förväntningar.
 11. Vi finns här för att guida dig genom hela processen och säkerställa att du får en vacker och hållbar gravsten. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka ett möte för att komma igång.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå